coach nijmegen, coaching nijmegen, psycholoog coach nijmegen, psycholoog en coach nijmegen, psycholoog of coach nijmegen, coach en psycholoog nijmegen, loopbaancoaching nijmegen, loopbaancoach nijmegen, persoonlijke coaching nijmegen, lifecoaching nijmegen, lifecoach nijmegen, arbeidspsycholoog nijmegen, psycholoog coach nijmegen In mijn psychologenpraktijk in Nijmegen bied ik persoonlijke coaching en loopbaancoaching. Als coach kan ik je verder helpen bij vragen over loopbaankeuzes, zingeving, persoonlijke groei en balans.

Ik ga ervan uit dat mensen van nature geneigd zijn zich te ontwikkelen en hun potentieel te verwezenlijken. Als dat lukt geeft dat een groot gevoel van welbevinden, wat gepaard gaat met het besef dat je bezig bent met wat jij moet doen in je leven. In dit proces coach ik je graag.

Coaching

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek kun je vertellen waar je coaching voor zoekt. Ik help je je vraag zodanig te verhelderen dat je beter weet waar het jou nu echt om gaat. Afhankelijk van je vraag en je situatie kan dit één of meerdere sessies in beslag nemen.

Het zal je duidelijker worden wat jij belangrijk vindt, wat je behoeften en waarden zijn en waar je interesses en kwaliteiten liggen. Het is mogelijk om hierbij verschillende instrumenten in te zetten, zoals psychologische tests of spelmethodes. We kijken wat voor jou het beste werkt. Zo kun je vanuit een intrinsieke motivatie persoonlijke doelen formuleren en taken bepalen die je wilt uitvoeren om je doelen te realiseren.

Nieuwsgierigheid, plezier en leren zonder over jezelf te oordelen zijn belangrijke elementen in het proces om te ontdekken wat je wilt en om dit te bereiken. Daarmee omzeil je blokkades en vergroot je je veerkracht, kun je je sterke kanten en talenten optimaal benutten en is je kans op succes het grootst.

In het gehele proces heb jij de regie: jij bepaalt waar we naar toe gaan en jij bent verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Mijn rol is het proces te bewaken en je te helpen zodanig om te gaan met obstakels en tegenslagen dat je contact krijgt en houdt met wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Duur van de coaching

Coaching is maatwerk. Hoe lang en hoe vaak je coaching wilt is afhankelijk van je eigen wensen. Meestal varieert het aantal coachingsgesprekken van 3 tot 6. Soms wordt dat met nog eens 3 tot 6 sessies verlengd.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op!

coach nijmegen, coaching nijmegen, psycholoog en coach nijmegen, psycholoog coach nijmegen, arbeidspsycholoog nijmegen, psycholoog of coach nijmegen, life coaching nijmegen, loopbaancoaching nijmegen, loopbaancoach nijmegen

Coach Nijmegen – Medendorp Psychologen

PSYCHOLOOG NIP – Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie

Cookies   Privacyverklaring